PULPE CU LAMAIE SI USTUROI LA CUPTOR

Incrediente: 4 pulpe mari de pui, 2 lamai, 2 cepe verzi, o legatura de patrunjel, 12 catei de usturoi, 4 linguri ulei de masline, 4 cepe rosii, 4 morcovi, 125 ml vin alb
Preparare: Se spala si se sterg pulpele. Se desprinde pielea de pe carne formandu-se un buzunar. Se rade coaja de lamaie si se stoarce zeama de la 1 1/2 lamaie. Se curata si se spala ceapa, patrunjelul si 4 catei de usturoi, apoi se toaca foarte marunt. Coaja de lamaie se amesteca cu o lingura de ulei, sare, piper si se introduce sub piele. Ceapa se taie in 8, usturoiul ramas se taie marunt, morcovii felii subtiri. Se aseaza impreuna cu pulpele intr-un vas termorezistent, se toarna deasupra uleiul, vinul si zeama de lamaie si se da la cuptor 45 min.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri