PULPA DE MIEL IN CRUSTA DE PATRUNJEL

Incrediente: 1 buc [1,5 -2 kg] pulpa de miel,6-7 felii paine,1 ceapa mare,2 legaturi frunze de patrunjel,5 catei de usturoi,lapte, ulei , sare, piper, coriandru, rozmarin, cimbru , otet
Preparare: Pulpa de miel, taiata felii si batuta cu ciocanul de carne, se lasa la marinat de pe o zi pe alta.Amestecul de marinat se face din otet, apa, ceapa felii si condimente ( cimbru , coriandru, rozmarin, piper boabe).
Pune feliile de paine la inmuiat in lapte.Stoarce-le apoi si punele intr-un castron. Se adauga sare , piper( dupa gust) si patrunjel tocat marunt. Toarna, incet- incet uleiul si amesteca-l exact ca la maioneza.
Compozitia nu trebuie sa fie prea moale!La final, adauga usturoiul pisat si continua sa amesteci.Intinde compozitia obtinuta pe felii de carne. Pregateste tava cu hartie de copt, aseaza carnea in tava, pe partea gata unsa.Acopera acum si cealalta

Ultimele produse cu reduceri