Umplutura (toate taiate fin): o ceapa mai mica, 100 g costita afumata,2 catei de usturoi,1/2 mana de stafide, 1 ou, cateva nuci ,50 g unt , o legatura de patrunjel, cimbru sau alte condimente dupa gust, 1/2 cub Knorr de pui
Preparare: Spalam si stergem pulpa, o dezosam, si o ajustam sa-i dam forma dreptunghiulara. Condimentam cu sare si piper.Dupa ce am rumenit putin costita in putin ulei, dam jos de pe foc si adaugam ceapa, usturoiul, stafidele, oul, patrunjelul si nucile, supa concentrata. Amestecam bine.Carnea pregatita ca mai sus se unge cu unt, peste care se pune umplutura. Rulam, legam cu ata alimentara si o punem intr-o tava imbracata cu staniol.Se unge rulada cu boia de ardei. Se pun cateva bucatele de unt deasupra si se inveleste rulada cu staniolul.
Se pune in cuptorul incins si se lasa sa se c