PRICOMIGDALE CU CREMA DE CACAO SI NUCI

Incrediente: 6 oua, 550 g zahar, 2 pachete zahar vanilat, 200 g nuca macinata, 40 g cacao, 250 unt moale, 100 g nuca macinata pentru tavalit.
Preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile cu 300 g zahar si un pachet zahar vanilat. Se adauga la final 100 g nuci macinate. Se unge o tava cu unt si se presara cu faina sau se pune o foaie de hirtie de copt. Se iau din compozitie cu o lingurita gramajoare care se dispun pe tava si se coc la foc mijlociu (150 grade Celsius) 45-60 minute. Intre timp se face crema: se bate untul si se lasa deoparte. Se amesteca pe baie marina galbenusurile cu 1 pachet zahar vanilat, 40 g cacao si 250 g zahar, pina cind compozitia se incheaga. Se ia de pe foc si se adauga crema treptat la unt (si nu invers!). Se lipesc doua tobite cu crema si se tavalesc prin nuca macinata.

Timp de preparare:
Por

Ultimele produse cu reduceri