PRAJITURA CU DOVLEAC SI MIGDALE

retete culinare
Incrediente: Pentru blat:1 cana jumatate de zahar, 1/2 cana ulei, 1 plic praf de copt dizolvat in putina zeama de lamaie sau otet, 1 plic zahar vanilat, 1 cana jumatate apa minerala, un praf de sare, cca 1/2 kg de faina
Umplutura:1 kg dovleac, 1 cana de zahar, scortisoara
Crusta:100 gr migdale macinate, 100 gr zahar tos

Preparare: Intr-un castron mai mare se amesteca ingredientele pentru blat pe rand, incorporand uleiul in zahar, apoi praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, apa minerala cu sarea si la sfarsit faina amestecand cu telul sau mixerul pt a nu se face cocoloase. Aluatul trebuie sa fie de consistenta unui aluat de chec, care curge.
In tava cuptorului unsa cu ulei si tapetata cu faina, se niveleaza jumate din cantitatea de aluat, se baga in cuptorul incins in prealabil. Cat timp sta

Ultimele produse cu reduceri