PRAJITURA CU CAISE,BRANZA SI MAC

Incrediente: 500 g faina, 280 g zahar, un cub drojdie, 150 ml lapte, 200 g unt, 6 oua, 500 g mac, 100 g stafide, 250 ml chefir, 750 g branza de vaci, 2 plicuri budinca de vanilie, praf, un kg caise din compot, coaja rasa de lamaie.

Preparare: Se cerne faina. O lingura de zahar, drojdia sfaramata, 75 ml lapte caldut se amesteca. Se adauga faina si se lasa 30 min la dospit. 2 linguri zahar, 100 g unt moale, 2 oua, restul de lapte se amesteca bine. Se lasa 30 min la dospit. Stafidele se amesteca cu macul. Se separa ouale si galbenusele se amesteca cu 100 g unt topit, chefirul, branza de vaci, 250 g zahar, praful de budinca si coaja de lamaie rasa. Se bat spuma albusele si se adauga la acesta compozitie. Se pun fructele la stors. Aluatul se intinde intr-o tava unsa cu ulei. Se pun caisele, macul si compozitia de branza. Se coace 70 min. Rece se taie felii.

Ultimele produse cu reduceri