PIROSTI CU CARNE DE VITA

Incrediente: Aluat:2 oua,100ml lapte,25 g unt,10 g drojdie,1 lingurita de zahar,sare,faina cat cuprinde
Umplutura:300 g carne de vita tocata,1 ceapa mare,50 g unt,2 linguri de smantana,1 ou,sare,piper,
150 ml ulei pentru prajit
smantana pentru servit

Preparare: Se freaca drojdia cu zaharul,1 lingura de faina si 2 linguri de lapte cald si se lasa la crescut 15 minute.Se amesteca maiaua dupa ce creste cu faina,restul de lapte,untul topit,sare si faina,pana se obtine un aluat potrivit,cxare se acopera si se lasa la crscut.Intre timp se caleste ceapa cu carnea tocata in unt,pana scade toata zeama,apoi se amesteca cu oul,sare,piper si smantana,dupa ce s-a racit.Se intinde aluatul in foaie,se taie in forme rotunde care se umplu,apoi se indoaie si se lipesc bine marginile.Se prajesc in ulei incins pirostile.Se servesc cu smantana.
Timp de preparare:

Ultimele produse cu reduceri