PESTE UMPLUT CU CIUPERCI

Incrediente: 750 gr peste file,2-3 linguri zeama de lamaie,300 gr ciuperci,1 ceapa mare,3 catei de usturoi,60 gr unt,o lingurade faina,1 lingura bulion,sare,piper,putin zahar,100 ml vin,100 ml iaurt,zahar putin,100 gr smantana,1 lingura de ulei,piper boabe

Preparare: Pestele condimentat se pastreaza la rece stropit cu zeama de lamaie 30 de minute.Ceapa si usturoiul fin tocate secalesc in ulei apoi se adauga ciupercile feliate foarte subtire si se inabusa,apoi se aduga bulionul,faina,ouale batute,sare si piper.Se umplu feliile de peste cu acesta compozitie,se presara patrunjel vere si se ruleaza.Se
prind in scobitori,se pun intr-un vas rezistent apoi se dau la cuptor dupa ce s-au presarat boabele de piper siputina papa.Se tin la cuptor 40-50 de minute apoi se servesc cu sosul de iaurt.Pentru sos se amesteca smantana cu iaurtul,sare,putin zahar,patrunjel

Ultimele produse cu reduceri