PAINE DE CASA AROMATA

retete culinare
Incrediente: 300 g faina, 150 ml apa,1/3 lingurita sare, 1 lingura susan, 1 lingura pasta de tomate, 1/2 lingurita de cimbru uscat, 2 linguri parmezan, 1/2 pliculet de drojdie uscata, 20 ml ulei
Preparare: Se desface in apa drojdia cu putina faina si putin zahar sa se incerce. Se framanta apoi faina, apa, sarea,cimbrul, maiaua si uleiul si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie dealuat, se unge cu pasta de rosii si se prersara cu parmezan,apoi se ruleaza si se pune in tava unsa cu margarina. Se prersara cu susan si se lasa iar la crescut. se coace la 180 de grade cca 45 de minute, apoi se scoate si se unge cu apa din belsug pt o coaja groasa si crocanta, apoi se da focul mai tare pana se rumeneste.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri