OREZ CU LEGUME SI PUI reteta sarbeasca

Incrediente: 4 pulpe de pui, 2 buc. ceapa, 2 buc. ardei grasi, 1 morcov, 5-6 rosii coapte, ciuperci (facultativ), 2 linguri ulei, piper, sare, delikat, 2 pahare de orez (care va fi pus la inmuiat in apa rece 1 ora), 4 pahare de supa de pui
Preparare: Ceapa se taie marunt, rosiile se decojesc. Se fierb pulpele de pui cu morcovul si o ceapa, sare si delikat. Separat, se caleste ceapa in ulei pina se inmoaie, se adauga ardeiul gras taiat feliute si dupa 2-3 minute se adauga si rosiile decojite, taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pina cind rosiile se inmoaie si se adauga cele 4 pahare de supa in care a fiert puiul si citeva rondele de morcov. Se fierb impreuna aproximativ 15-20 minute, apoi se adauga orezul spalat si scurs bine. Se pune capac si se lasa la foc mic aproximativ 15-20 min. Cine doreste poate pune si ciuperci inainte de a se adauga rosiile.
T

Ultimele produse cu reduceri