NIKU-JAGA reteta japoneza

Incrediente: 1 ceapa ,200 g carne de porc ,1 morcov ,2 cartofi de marime potrivita ,1 lingurita praf ghimbir ,1 lingura ulei vegetal ,2 linguri zahar ,2 linguri sos de soia ,2 linguri sake(sau vin alb) ,200 ml apa sau supa (pentru aroma, preferabil sa fie de peste) ,3 linguri mazare fiarta



Preparare: Se calesc in ulei ceapa, carnea de porc taiata in bucati subtiri, morcovul taiat in jumatati de rondele de aprox. 1 cm grosime, cartofii curatati de coaja si taiati in patru pentru 3-4 min; Separat praful de ghimbir, zaharul, sosul de soia, vinul si supa se amesteca si se adauga peste carnea si legumele calite si se lasa pe foc pana se absoarbe aproape tot lichidul; Se adauga mazarea, se amesteca usor si se inchide focul.


Timp de preparare:
Portii mancare: 1

Ultimele produse cu reduceri