LIMBA CU SOS DE VIN

Incrediente: 1 limba, 3 cepe, 2 morcovi, 100 gr. slanina afumata, 2 pahare vin alb, 1 pahar cu supa, 5 catei usturoi,4 cartofi,3 linguri de unt
Preparare: Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, usturoiul taiat. Se toarna un pahar de vin alb, un pahar de supa, sare, piper. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina ce scade. Se adauga din nou un pahar de vin, un pahar de supa, toate fierbinti. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade. Se toarna din nou un pahar de vin si zeama de carne si se da la cuptor 3 ore.Se serveste cu piureul preparat din cartofii fierti si unt.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri