Pentru umplutura:
1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, 2 dovlecei, 3 cepe, 200 g ciuperci, 2 fire ceapa verde (partea verde), 2 oua, 150 g parmezan, 6 frunze busuioc, 150 g miez de paine, 50 ml ulei de masline, 3 catei usturoi, sare, piper,50 G cascaval moale ras,2 linguri orez fiert
Preparare: Ceapa se curata, se scoate miezul, se lasa cateva invelisuri, ardeiul se taie capacelul, se scot semintele, dovlecelul se lasa in coaja si se scoate miezul avand grija sa nu il taiam. Se pastreaza capacelele. Legumele se pun 3 minute in apa clocotita cu putina sare. In acest timp se scoate miezul rosiilor. Se pregateste umplutura: ceapa se curata si se taie marunt, se pune la calit. Cand devine translucida se adauga restul de legume taiate marunt. Se lasa pana legumele se inmuaie usor. Se ia vasu