LASAGNA RAPIDA

retete culinare
Incrediente: 600 g carne tocata mixta, 9-12 foi lasagna din comert (cele care nu necesita fierbere prealabila), 350 ml bulion de rosii, 400 ml lapte, 400 g mozarella, 6 linguri faina, 30 g unt, 70 g parmezan, supa de pui sau concentrat, 1-2 catei usturoi

Preparare: Se caleste carnea la foc mediu in citeva linguri de ulei. Cind incepe sa prinda culoare si sa lase apa, se adauga usturoiul pisat fin si putina supa. Se lasa sa fiarba in continuare, pina cind zeama scade. Se adauga bulionul si se lasa sa fiarba inca 5-10 minute. Se condimenteaza cu busuioc, sare, piper. Se prepara intre timp sosul Beshamel: se pune untul la topit la foc mijlociu, se adauga faina si apoi treptat laptele. Se lasa sa fiarba citeva minute, pina cind se ingroasa (daca este inca prea lichid, se adauga faina). Se condimenteaza dupa gust. Se stoarce bine mo

Ultimele produse cu reduceri