GALUSTE CU CAPSUNI

Incrediente: Pentru aluat: 300 mi lapte, 30 g unt (margarina), 160 g faina, 1 ou, putina sare, circa 10 capsuni frumoase Pentru pesmetul rumenit: 200 g pesmet alb, 4 linguri zahar tos, 100 g unt (margarina), putina scortisoara macinata fin si zahar pudra
Preparare: Se aduc la fiert laptele cu unt si sare. Se adauga faina, amastecand pe foc pana se desprinde aluatul de pe oala. Se lasa un pic sa se mai raceasca si se adauga oul, amestecandu-l bine in aluat. Se lasa 10 minute sa se "odihneasca"; intre timp, intr-o oala mare se pune apa cu sare la fiert, se spala capsunile si se lasa la uscat pe un prosop de bucatarie. Cu mainile ude, se intainde aluat pe podul palmei, se asaza o capsuna in mijloc, se impatureste si se modeleaza galustele, presand usor si invartind aluatul intre palme. Se introduc toate galustele dintr-o data in apa care clocoteste si

Ultimele produse cu reduceri