FRIPTURA DE MIEL CU CARTOFI FIERTI

Incrediente: 1 pulpa miel 1,5-2 kg,50ml ulei,2 lamai,1 capatana usturoi,sare,piper,1 kg cartofi noi,1 legatura marar
Preparare: Cureti usturoiul si se piseaza bine,iar separat se stoarce lamaia.Se curata pulpa de miel,se unge cu ulei,zeama de lamaie,usturoi pisat si presari sare si piper dupa gust.Se pune pulpa in punga de hartie maron[de aprozar] sau se infasoara pulpa in pergament sau hartie de copt,o asezi intr-un vas si dai carnea la cuptor pentru 40 min la foc potrivit.Intre timp se curata cartofii si se pun intregi la fiert.Cand sunt gata se taie rondele si se aseaza pe un platou ,presarand marar tocat fin.Scoti si friptura bine patrunsa,ii indepartezi pergamentul,ii infasori osul intr-o folie de aluminiu si o asezi pe platou alaturi de cartofi
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri