FRIPTURA DE CURCAN

Incrediente: 1 kg FILE DE CURCAN, 2 LINGURITE BUSUIOC TOCAT, 2 LINGURITE CIMBRU TOCAT, 2 LINGURI SUC DE LAMAIE, 200 ML VIN ALB, 500 G ROSII CIRESELE, 3 CATEI DE USTUROI, 1 LEGATURA DE PATRUNJEL,2 LINGURI CAPERE, SARE, PIPER
Preparare: CARNEA DE CURCAN SE SPALA,SE SREAZA SI SE PIPERREAZA. SE INCINGE ULEIUL SI SE PRAJESTE CARNEA LA FOC IUTE CATEVA MINUTE SA SE RUMENEASCA, SE ASEAZA APOI INTR-UN VAS TERMORZISTENT ,SEPRESRA CU VERDETURILE USCATE SI SE STROPESTE CU SUC DE LAMAIE. SE ADAUGA VINUL SI SE DA LA CUPTOR 40 DE MINUTE. SE ADAUGA ROSIILE CURATATE,USTUROIUL ZDROBIT SI CAPERELE SI SE DA IAR LA CUPTOR. DUPA CE S-AU MUIAT ROSIILE SE SCOT SI PIELITELE,DACA NU AU FOST CURATATE SI OPARITE IN PREALABIL. Se serveste cu patrunjel verde tocat.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri