FILE DE SOMON CU SOS DE MUSTAR SI ZEAMA DE PORTOCA

Incrediente:
4 fileuri de somon, dezosate si fara solzi ,1 lingura mustar frantuzesc cu boabe ,1 portocala pentru zeama ,2 lingurite de miere, 1 kg cartofi noi ,2 ardei grasi rosii,200g mazare proaspata sau din conserva,4linguri ulei de masline ,3 catei de usturoi ,sare si piper dupa gust



Preparare: Se incinge cuptorul, se curata cartofii si se pun la fiert taiati in jumatate, cam 10 minute;Intre timp se pregateste marinata, amestecand intr-un castron mustarul, mierea si sucul de portocala; Se dau fileurile de somon pe ambele parti prin marinata pana se acopera complet; Se curata ardeii si se taie fasii, se curata si se spala mazarea; Se scurg cartofii fierti si se pun intr-o forma pentru cuptor, impreuna cu mazarea si ardeii. Se toarna pe deasupra uleiul de masline, usturoiul zdrobit,sarea si piperul; Se amesteca bine, se aseaza pe deasupra fileur

Ultimele produse cu reduceri