FILE DE PUI PRAJIT CU VARZA SI CAISE

Incrediente: 4 fileuri piept de pui, o lamiie, 2 catei usturoi, piper, o varza mica, 100 g caise tocate, 2 cepe, 4 linguri unt, sare, 200 ml supa de pui, 100 ml smintina, putin zahar
Preparare: Carnea se spala. Coaja de lamiie se rade si se stoarce sucul. Usturoiul se toaca se amesteca cu piper, zeama si coaja de lamiie. Se pune carnea in acest amestec pentru 30 min. Varza si caisele se toaca marunt. Ceapa se toaca si se caleste in doua linguri de unt impreuna cu fructele. Se adauga varza si se condimenteaza. Se lasa la inabusit 25-30 min. Carnea se scoate din marinata si se prajeste in unt. Se toarna supa si smintina si se fierbe 20 min. Sosul se potriveste cu suc de lamiie, sare, piper si zahar.Fileurile se servesc cu sos si cu varza.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri