DOVLECEI MULTICOLORI

Incrediente: 50 g orez, 100 ml apa si o lingura vegeta, 6 dovlecei, sare, un ardei rosu gras,1 gogosar verde inchis, 2 cepe, 400 g carne tocata, piper, 150 g cascaval, 2 linguri boabe de porumb din conserva, 500 g rosii taiate cubulete
Preparare: Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul sigogsarul tocati, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper. Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se presara cu putin cascaval ras. Se coace 40 minute.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri