CLATITE CU INGHETATA,CREMA SI SIROP DE VISINE

Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite],1 plic budinca de vanilie,500 g lapte,5 linguri zahar,200 G ciocolata alba de menaj,1 cutie de 1 l inghetata de cacao din comert[sau pregatita in casa],300 g frisca,sirop de visine 200 ml,fulgi de cocos 60 g
Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si se amesteca pana se topeste ciocolatta.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de crema,se adauga 2 bile de inghetata, apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se orneaza cu frisca,apoi se stpesc cu sirop de visine si se presara cu fulgi de cocos.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.Clatitele trebuie sa fie calde.Daca au fost pregatite in prealabil,este bine

Ultimele produse cu reduceri