CLATITE CU CREMA,INGHETATA SI SIROP DE PORTOCALE

retete culinare
Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite],1 plic budinca de vanilie,500 g lapte,5 linguri zahar,200 G ciocolata alba de menaj,1 cutie d 1 l inghetata de cacao din comert,12 linguri sirop de portocale
Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si se amesteca pana se topeste ciocolata.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de crema,se adauga 2 bile de inghetata, apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se stropesc cu 1 lingurasirop de portocale.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.Clatitele trebuie sa fie calde.Daca au fost pregatite in prealabil,este bine sa se incalzeasca la cuptorul cu

Ultimele produse cu reduceri