Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si esenta de rom si se amesteca pana se topeste ciocolatta.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de crema,se adauga 2 bile de inghetata, apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se stropesc cu sirop de zmeura apoi se presoara cu nuca de cocos.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.Clatitele trebuie sa fie calde.Daca au fost pregatite in prealabil,este bine sa se incalzeasca
CLATITE CU CREMA,INGHETATA SI NUCA DE COCOS
Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite],1 plic budinca de vanilie,500 g lapte,5 linguri zahar,200 G ciocolata alba de menaj,1 esenta de rom,1 cutie de 1 l inghetata de cacao din comert,12 linguri fulgi de cocos,sirop de zmeura 300 ml
Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si esenta de rom si se amesteca pana se topeste ciocolatta.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de crema,se adauga 2 bile de inghetata, apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se stropesc cu sirop de zmeura apoi se presoara cu nuca de cocos.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.Clatitele trebuie sa fie calde.Daca au fost pregatite in prealabil,este bine sa se incalzeasca
Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si esenta de rom si se amesteca pana se topeste ciocolatta.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de crema,se adauga 2 bile de inghetata, apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se stropesc cu sirop de zmeura apoi se presoara cu nuca de cocos.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.Clatitele trebuie sa fie calde.Daca au fost pregatite in prealabil,este bine sa se incalzeasca