CLATITE CU CREMA DE PORTOCALE,FRISCA SI SIROP

retete culinare
Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite],1 plic budinca de vanilie,1 lingura coaja rasa deportocale,500 g lapte,5 linguri zahar,200 G ciocolata alba de menaj,200 g sirop de ciocolata,300 g frisca
Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si se amesteca pana se topeste ciocolata.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de crema,apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se orneaza cu risca apoi se stropesc cu sirop de ciocolata.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri