CLATITE CU CREMA DE CIOCOLATA ALBA SI CARAMEL

Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite],1 plic budinca de vanilie,500 g lapte,5 linguri zahar,200 G ciocolata alba de menaj,200 g zahar tos pentru siropul caramel,150 ml apa,100 g ciocolata amaruie rasa[se poate inlocui cu biscuiti de ciocolata macinati]
Preparare: Se caramelizeaza zaharul pana devine maron,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba pana se topeste tot zaharul si se ingroasa siropul.Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca apoi se ia de pe foc si se adauga si ciocolata de menaj si se amesteca pana se intareste.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de budinca,apoi se impaturesc in 3 in forma de triunghi,se toarna deasupra sirop de caramel,apoi se presoara ciocolata rasa.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai dev

Ultimele produse cu reduceri