CLATITE CU CREMA DE CASCAVAL,SPANAC SI TELEMEA

Incrediente: Crema de cascal:2 oua ,150 g cascaval tare -,100 ml lapte ,100 ml bere,100 g faina ,1 varf de cutit de nucsoara razuita
12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite]
600 G spanac fiert,200 g telemea rasa

Preparare: Crema de cascal:Galbenusurile se amesteca cu laptele, bereal si faina.Se fierb pe baie de aburi, amestecand cu telul mereu pana se ingroasa.Se ia de pe foc, se adauga untul si cascavalul ras, se condimenteaza cu sare si cu nucsoara, apoi se freaca bine.Se ung clatitele cu crema de cascaval,se presara cu spanac fiert,telemea si sare si se impaturesc in 2 apoi inca odata in 2.Se dau la cuptorul cu microunde si se servesc calde.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri