CLATITE CU CARNE TOCATA SI LEGUME

Incrediente: 12 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite]
12 felii de cascaval,1 ceapa,1 lingura de ulei,800 g carne tocata[de vita sau amestec],sare,piper,2 ardei grasi taiati rondele,1 castravete mare taiat rondele,1 legatura patrunjel tocata,4 rosii taiate rondele

Preparare: Se rumeneste in tigaie ceapa,apoi se adauga carnea tocata si se amesteca pana se schimba culoarea si s-a rumenit.Se umplu clatitele cu carnea tocata si feliile de cascaval, patrunjel,legumele taiate rondele,piper si sare si se impaturesc in 2 apoi inca odata in 2.Se dau la cuptorul cu microunde si se servesc calde.Se servesc imediat .Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri