CLATITE CU CAISE,FRISCA,MIERE SI MIGDALE

Incrediente: 10 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite,500 G frisca ,1 borcan de miere[de 400 g],1 kg caise bine coapte,1oo g migdale macinate
Preparare: Se oparesc in apa clocotita caisele cateva secunde apoi se curata de coaja si sambur,apoi se taie feliii.Se ung clatitele cu miere, apoi se adauga felii de caise,se impaturesc in 3 in forma de triunghi si se orneaza cu frisca dupa care se presoara sI migdale macinate.Se servesc imediat.Nu se umplu decat cu 5 minute inainte de a fi servite, nu mai devreme.Clatitele trebuie sa fie calde.Daca au fost pregatite in prealabil,este bine sa se incalzeasca la cuptorul cu microunde sau in tigaie.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri