CLATITE ANGELA

retete culinare
Incrediente: 10 clatite pregatite dupa o reteta preferata[vezi reteta Aluat de clatite],1 plic budinca de vanilie,500 g lapte,5 linguri zahar,200 G smantana,4 lingurite zahar pudra,[facultativ 1 plic de intaritor de frisca]4 banane taiate rondele,topping de ciocolata,150 g fulgi de migdale,150 biscuiti Petit-beure macinati,10 linguri lichior Grand Marnier
Preparare: Se prepara budinca conform instructiunilor de pe plic din lapte,zahar si plicul de budinca si separat se bate smantana cu cele 4 lingurite de zahar pudra pana se intareste.Se adauga si pliculetul de intaritor numai daca este nevoie.Se ung clatitele cu 2-3 linguri de budinca,apoi se presoara cu rondele de banane si fulgi de migdale,se impaturesc in 3 in forma de triunghi,se orneaza cu frisca si cu rondele de banane,se stropesc cu lichior,apoi se presara biscuit

Ultimele produse cu reduceri