CIULAMA DE CIUPERCI DE PADURE

Incrediente: 2 kg ciuperci de padure, 150 g unt, 3 linguri faina, 400 g smantana, 300 g cascaval, 1 legatura patrunjel verde, 1 g piper, sare
Preparare: Ciupercile se curata se spala si se taie in pestisori, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine. Se infierbanta 100 g unt, se adauga faina, se caleste pana se rumeneste. Se stinge cu apa in care au fiert ciupercile, se amesteca bine pana ce sosul s-a legat. Se toarna sosul peste ciuperci si se fierbe inca 10 minute. Se adauga smantana, piperul, patrunjelul tocat si se potriveste gustul de sare. La servit, pe fiecare portie se adauga o bucatica de unt si se presara cascaval ras. Se mananca de regula cu mamaliguta calda.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri