CHUTNEY CU RUBARBA

Incrediente: 4 cani rubarba taiata in cubulete ,1 cana fructe uscate taiate marunt (smochine, curmale, caise, coacaze negre) ,5 cepe verzi taiate marunt ,1 ceapa rosie taiata in cubulete. ,1 cana zahar ,1/2 cana otet din vin rosu ,1 baton de scortisoara ,1 lingura cu varf ghimbir ras ,1 1/2 lingura coaja rasa de portocale ,1/2 lingurita cardamon pisat



Preparare: Se pun cele 6 ingrediente, otetul, scortisoara, ghimbirul, zaharul, cardamonul si coaja de portocale intr-o cratita, la foc potrivit si se amesteca pana cand se dizolva zaharul; Se adauga rubarba, fructele uscate si ceapa si se lasa sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand; Se reduce focul si se lasa sa fiarba 5-6 minute pana cand se inmoaie rubarba; Se ia vasul de pe foc, se acopera si se lasa la rece putin 1 ora; Se pune preparatul la frigider pentru cel putin 3 zile inainte de a

Ultimele produse cu reduceri