CHIFTELUTE CU SOS ALB SI LEGUME

Incrediente: 2 felii paine alba,50 g sunca afumata, 2 fire patrunjel, 2 fire busuioc, 500 g carne tocata, 5 oua, sare, piper, 2 linguri unt, 200 g morcovi, 200 g mazare, 200 g cascaval, 500 ml lapte, suc de lamaie, nucsoara macinata



Preparare: Painea muiata se amesteca cu verdeata tocata,sunca, carnea si 2 oua. Se condimenteaza cu sare si piper. Se fac chiftelute ce se prajesc. Legumele se toaca mai mare si se oparesc in apa sarata. Cascavalul se rade si se amesteca cu laptele si 3 oua. Se pune sosul pe foc si se amesteca incontinuu. Nu se lasa sa fiarba. Se adauga legumele si se condimenteaza cu sare, piper, suc de lamaie si nucsoara.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri