CHEC DE GRIS

Incrediente: 500 g iaurt, 500 g gris, 4 oua, 170 g zahar, 300 g zmeura, 500 ml suc de portocale indulcit cu 100 g zahar, 1 plic praf copt, 2 plicuri zahar vanilat
Preparare: Se topeste la foc mic untul si se lasa sa se racoreasca. Se bat cremos (de preferinta cu mixerul) iaurtul, ouale, zaharul, zaharul vanilat si untul topit. Se amesteca grisul cu praful de copt si se incorporeaza incet. Se unge o tava sau un pirex cu unt si se presara pesmet. Se repartizeaza zmeura si peste ea aluatul de chec. Se coace la cuptorul incins la 180 grade Celsius o ora, pe raftul cel mai de jos. Se inteapa cu o scobitoare in mai multe locuri si se toarna sucul de portocale. Se lasa sa se raceasca in forma si apioi se rastoarna pe un platou.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri