CARNE DE VITA CU CARTOFI SI MORCOVI

Incrediente: 1 kg. carne de vita 2 linguri de faina, 1 cutie mica bulion, 4 cepe mari, 2 catei de usturoi, 250 ml vin rosu, 300 ml zeama de carne, 300 gr. cartofi, 300 gr. morcovi, 3 foi de dafin, 4 cuisoare, o lingurita boia de ardei, putin zahar, sare, piper



Preparare: Carnea de vita se spala, dupa care se taie in cubulete mici. Se da la fript la foc tare, apoi se reduce flacara. Se toarna zeama de carne si se amesteca boiaua si bulionul. Se pune capacul. Se taie ceapa si cateii marunt si se pun in vas. Dupa citeva minute se toarna vinul si se adauga sare, piper si zahar apoi se pune din nou capacul. Se taie cartofii si morcovii in patratele. Daca legumele sint de dimensiuni foarte mari, se taie in mai multe bucatele. Se scot apoi foile de dafin si cuisoarele si se adauga faina,cartofii si morcovii. Se fierbe in continuare timp de 30 minute.


Ultimele produse cu reduceri