BUDINCA DE COZONAC CU CAISE SI CURMALE

Incrediente: 300 g de cozonac,3 oua,2 galbenusuri,100 g de zahar,1 ½ pahar de lapte,100 g de curmale confiate tocata fara samburi,100 g caise connfiate tocate,o lingura de rom,un virf de cutit de scortisoara macinata, unt
Preparare: Se unge cu unt o forma de budinca, se acopera fundul cu hirtie pergament si se umple cu cozonacul taiat in cuburi mici ,cu curmale,si cu caise Intr-un castron, se amesteca ouale, laptele, zaharul, romul si scortisoara, se omogenieaza totul bine si se toarna compozitia peste cozonac , curmale si caise. Se da vasul la cuptor cu foc moderat, incalzit deja in prealabil, se aseaza tava pe baie de aburi si, dupa 30 de minute, budinca este gata. Se lasa preparatul sa se raceasca 8-10 minute, apoi sa rastoarna pe platou.
Se poate servi cu sirop de vanilie

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri