TURTITE DE NUCA CU CIMBRU SI CHIMEN

Incrediente: 2 cepe rosii mari; 200 g unt; 2 linguri ulei; 2 lingurite seminte de chimen;400 g faina; 2 linguri fulgi ovaz; 2 lingurite praf de copt; 2 lingurite zahar; 200 g nuci zdrobite; 300 ml lapte; 2 lingurite cimbru verde tocat marunt; chimen; sare; piper.
Preparare: Topiti 2 linguri de unt intr-un vas, adaugati uleiul si caliti ceapa curatata si tcata marunt in acest amestec. Adaugati chimenul si tineti vasul la foc iute, amestecand mereu in el, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, apoi lasati-o la racit.Amestecati intr-un castron faina, praful de copt, fulgii de ovaz, zaharul, sarea si piperul. Adaugati untul ramas si amestecati ingredientele pana se omogenizeaza. Adaugati in compozitie ceapa rumenita, nucile, cimbrul si cate putin lapte pana se obtine un amestec mai tare din care puteti intinde o foaie cu grosimea de 3-5 cm. Cu ajutorul unui p

Ultimele produse cu reduceri