PLACINTA CU CARNE DE PORC

Incrediente: Pentru aluat:650 g faina; 1 lingurita sare;1 lingurita de bicarbonat;2 linguri otet; 200 ml ulei.
Pentru umplutura:1 kg carne tocata porc; 4 linguri pesmet; 6 cepe; 100 ml ulei; 1 ou; sare; piper

Preparare: Din faina, 300 ml apa calduta, bicarbonatul stins cu otetul si sare se framanta un aluat de consistenta tare, apoi se imparte in patru parti egale. Se ung bucatile de aluat cu ulei si se lasa 30 minute. Apoi se intind pana ajung la diametrul de 30 cm, se ung din nou cu ulei si se mai lasa pentru inca 30 minute.Intre timp se curata si se toaca marunt ceapa, se caleste pentru 6-7 minute in ulei. Se adauga carnea tocata si circa 5o ml apa si se lasa la inabusit inca 20-30 minute, amestecand incontinuu, dupa care se ia vasul dupa foc si se lasa la racit.Amestecati carnea calita cu pesmetul si se potriveste de sare si piper dupa gust.Se suprapu

Ultimele produse cu reduceri