TORT CLASIC DE FRISCA SI CIOCOLATA

Incrediente: Blat:8 oua,8 linguri de zahar,8 linguri de faina
Ciocolata:1 pachet margarina tare,300 g sirop de glucoza[se poate inlocui cu zahar pudra],200 g lapte praf fara adaos de zahar,50 g cacao neagra
Frisca:3 cutiute de smantana,2 plicuri intaritor de frisca,9 lingurite de zahar pudra
Sirop:200 ml zeama de portocale,100 ml apa,1 cana cu varf zahar

Preparare: Se bat spuma albusurile cu zaharul,apoi se adauga galbenusurile si faina.Se coace 45 de minute intr-o cratita unsa si tapetata cu hartie,fara sa se deschida usa cuptorului,si se lasa la racit in cuptor,apoi se taie blatul in 3.Pentru ciocolata se amesteca margarina cu laptele praf si cacaoa,apoi se adauga siropul de glucoza cate putin[sau zaharul pudra].
Se bate smantana cu zaharul pudra si cu pliculete de intaritor,si se fierbe siropul pana se topeste zaharul.Se insiropeaza 1 felie de blat cu

Ultimele produse cu reduceri