Pentru umplutura:750 g pulpa miel; 4 bucati fenicul; 2 oua; 50 ml vin alb; 1/2 lamaie; 2 catei usturoi; 1 legatura patrunjel; 3 linguri ulei; 2 linguri seminte de susan; 4 linguri smantana; sare; piper.
Preparare: Se cerne faina intr-un castron, apoi adaugati untul taiat in cubulete, uleiul, galbenusul, sare, 3-4 linguri de apa si framantati din acestea un aluat potrivit. Rumeniti in uleiul de masline carnea de miel taiata in cubulete, adaugati usturoiul taiat in feliulte, sarati, piperati si stingeti cu vin. Lasati sa se inabuse circa 20 minute, puneti feniculul curatat si taiat in felii, apoi turnati 200 ml apa si mai tineti pe foc mic inca 20 de minute. Bateti ouale intr-un castron, adaugati sucul de la jumatatea de lamaie si patrunjelul tocat marunt. Con