SUPA DE CURCA

Incrediente: un spate de curcan; 1 morcov;1 ceapa; 1 telina; 2 oua; 7 linguri cu varf de gris; 1 legatura patrunjel.
Preparare: Se taie spatele de curcan in bucati, se curata si se spala bine, se pun la fiert in apa cu sare si se spumeaza din cand in cand. Se curata morcoul, ceapa si telina, se spala si se pun in supa dupa 30 minute de cand a dat in clocot si se lasa sa fiarba inca o ora. Intre timp se fac galustile astfel: se bate 2 oua bine cu un praf de sare si se incorporeaza grisul putin cate putin. Se fierbe apa cu sare si cand da in clocot se da drumul unei galuste sa vezi daca se fierbe bine ( daca galusca se imprastie se mai adauga o lingurita de gris, iar daca . Se pun apoi cu grija toate galustele in apa si se fierb cam 30 minute. Se strecoara supa de carne, se adauga galustele si se da intr-un clocot, dupa care se presara patrunjel tocat fin.

Ultimele produse cu reduceri