TARTA DE LEGUME CU BRANZA DE BURDUF

Incrediente: 500 g foi de placinta; 4 cepe; 4 ardei grasi rosii; 400 g branza burduf; 4 oua; 1 lingurita cimbru uscat;100 ML ulei de masline; sare; piper
Preparare: Coaceti pe toate partiile ardei, in cuptor sau pe o tabla pusa pe ochiul aragazului. Presarati-i cu sare, acoperiti-i cu o folie si dupa 10 minute puneti sa-i curatati de coaja foarte usor. Taiati-i in cubulete si pastrati cateva fasii pentru ornat. Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in 2 linguri cu ulei. Ungeti cu ulei o tava de tarta, tapetati-o cu foi de placinta stropite fiecare cu ulei. Intepati stratul de foi cu furculita din loc in loc. Sfaramati branza cat mai marunt, amestecati-o cu ouale batute, sare, si piper, ceapa calita, cubuletele de adrdei gras si cimbrul. Turnati acest amestec peste foile din tava, nivelati-l, ornati-l cu fasii de ardei. Coaceti in cuptor, la foc potrivi

Ultimele produse cu reduceri