TARTA CU CARNE,NUCA SI LEGUME

Incrediente: 500 g carne tocata; 500 g aluat fraged; 600 g varza; 200 g nuci; 3 oua; 300 g amestec legume congelate; 1 lingurita seminte anason; 3 linguri parmezan ras; 40 g unt; sare; piper.
Preparare: Coaceti nucile in cuptorul incalzit timp de 20 minute. Taiati varza in bucati, opariti-o 5 minute intr-o oala cu apa fiarta, apoi scurgeti-o de apa. Topiti 30 g unt, in care rumeniti usor legumele, adaugati varza, semintele de anason, sare si piper si prajiti-le la foc mic. Curatati nucile de coaja, zdrobiti-le si puneti jumatate din ele in amestecul cu varza. Adaugati carnea tocata, calita 4-5 minute.Bateti ouale, incrporati parmezanul ras si turnati acest amestec peste cel cu varza.Tapetati cu hartie de copt o tava rotunda, intindeti o foaie de aluat, si puneti-o in tava putin peste marginile acesteia. Intepati din loc in loc aluatul cu o furculita, turnat

Ultimele produse cu reduceri