Pentru umplutura:100 g fileuri ansoa; 500 g rosii; 2 linguri pasta de rosii;2 cepe; 4 catei usturoi; 40 g masline negre fara samburi; 50 ml ulei; 1 crenguta rozmarin( pt. ornat); 1 lingurita zahar; 2 lingurite otet aromat; sare; piper,200 gr cascaval ras
Preparare: Amestecati faina, untul taiat in bucatele, sarea si 100 ml apa, pana obtineti un aluat potrivit. Infasurati aluatul in folie si puneti-l in frigider pentru 1 ora. Slapati rosiile, curatati-le de pieliti si taiati-le in cubulete. Curatati si taiati in bucati mici ceapa si usturoiul, maruntiti si fileurile de ansoa si maslinele fara samburi. Incalzi uleiul si caliti in el rosiile, pasta de rosii, ceapa, usturoiul, fileurile de ansoa maruntite, maslinele si rozmarinul. Presarati zaharul deasupra si caramelizati ingredientele, amestecandu-le