STRUDEL CU BRANZA

Incrediente: 1 pachet foi de strudel ,cam 5 foi, 350-400g telemea de vaca, 750g iaurt, 3-4 oua, o jumatate pachet unt topit, o jumatate lingurita bicarbonat de sodiu, sare si piper unt sau margarina pentru tava
Preparare: Se rade branza sau se striveste cu furculita. Se adauga iaurtul, ouale batute, bicarbonatul, sarea si piperul intr-un castron pentru amestec.O tava mare se unge cu unt sau margarina. Pe fiecare foaie de strudel se intind 1-2 polonice din compozitie, se ruleaza si se pune in tava (eventual indoind marginile).Dupa ce au fost puse toate ruladele in tava se acopera cu unt topit. Se incalzeste cuptorul la foc iute (200�C) si se coace aproximativ 25-30 de minute, pana cand prinde o culoare aurie. Se poate servi atat cald cat si rece.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri