Preparare: Se macina biscuitii, se topeste untul, se amesteca impreuna;Se tapeteaza pe fund, ca un blat, cu amestecul de mai sus un vas de tort cu fundul detasabilSe bat cu mixerul frisca, laptele condensat si crema de branza impreuna cu aromele si zeama de lamaie. Compozitia o sa fie mai moale, nu-i bai. Se dizolva cele 10 gr gelatina granule in 60 ml apa fierbinte si se incorporeaza in amestecul de mai sus;Se pune compozitia de frisca peste blatul de biscuiti si se da la rece;Dupa ce s-a intarit compoziti
PRAJITURA CU FRUCTE DE PADURE
Incrediente: Ingrediente: - 250 gr biscuiti sfaramati, - 100 gr unt, - 200 gr crema de branza (fara sare), - 395 ml lapte condensat indulcit, - 200 ml smantana dulce pentru frisca, - un plic zahar vanilat, - o lingura zeama de lamaie, - 10 gr gelatina granule, - 200 gr fructe de padure (eu am avut congelate), - 200 gr zahar si un plic Tort Gelee Dr Oetker
Preparare: Se macina biscuitii, se topeste untul, se amesteca impreuna;Se tapeteaza pe fund, ca un blat, cu amestecul de mai sus un vas de tort cu fundul detasabilSe bat cu mixerul frisca, laptele condensat si crema de branza impreuna cu aromele si zeama de lamaie. Compozitia o sa fie mai moale, nu-i bai. Se dizolva cele 10 gr gelatina granule in 60 ml apa fierbinte si se incorporeaza in amestecul de mai sus;Se pune compozitia de frisca peste blatul de biscuiti si se da la rece;Dupa ce s-a intarit compoziti
Preparare: Se macina biscuitii, se topeste untul, se amesteca impreuna;Se tapeteaza pe fund, ca un blat, cu amestecul de mai sus un vas de tort cu fundul detasabilSe bat cu mixerul frisca, laptele condensat si crema de branza impreuna cu aromele si zeama de lamaie. Compozitia o sa fie mai moale, nu-i bai. Se dizolva cele 10 gr gelatina granule in 60 ml apa fierbinte si se incorporeaza in amestecul de mai sus;Se pune compozitia de frisca peste blatul de biscuiti si se da la rece;Dupa ce s-a intarit compoziti