SARME [SARMALE] BANATENE

Incrediente: 1 Kg carne de porc,2 verze acre,500 g carne de vita,5 cepe,200 g orez,200 g pasta de tomate,150 g ulei,3 lingurite boia dulce,1 lingurita piper rasa,1 lingurita de cimbru,400 g costita,10 rosii mici,cateva frunze de dafin,sare si zahar dupa gust
Preparare: Se taie si se pregatesc foile de varza pe care le clatim cu apa,iar orezul se pune la fiert pe jumatate.Se da apoi prin masina de tocat carnea de porc si de vita,2 cepe calite,apoi se amesteca cu orezl racit si cu condimentele.Varza ramasa se taie fideluta si se asterne pe fundul unei oale unsa,deasupra se aseaza sarmalele,iar in mijloc se aseaza costita.Deasupra se aseaza restul de varza tocata,si se toarna peste ele,sosul format din restul de ceapa prajita cu bulion,ulei si atata apa cat sa acopere sarmalele.Se pun deasupra si rosiile taiate felii si se fierb pe foc 30 de minute apoi se dau

Ultimele produse cu reduceri