RULADA CU BANANE

Incrediente: 250 g faina; 4 oua; 100 g unt; 150 g zahar; 2 linguri cacao; 6 banane; 1 lingurita gelatina granule;un varf de cutit sare.

Preparare: Se freaca intr-un vas untul cu zaharul. Adaugati apoi galbenusurile, sarea si faina putin cate putin. Puneti apoi albusurile batute spuma. Omogenizati compozitia si turnati-o intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace blatul, dupa care scoateti-l din tava si rulati-l intr-un servetel umed de bucatarie. Sfaramati 4 banane cu furculita si amestecati-le cu cacao si gelatina diluata in 3 linguri de apa calda. Desfaceti blatul rulat si intindeti pe el compozitia din banane. Peste aceasta crema puneti bananele intregi curatate de coaja. Rulati blatul si puneti-l la rece pentru 1 ora, inainte de a se taia felii.
Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri