PRAJITURA CU CREMA DE COCOS INSIROPATA

Incrediente: Pentru blat:250 g unt; 220 g zahar;5 oua; 270 g faina; 2 lingirite praf de copt; sare.
Pentru crema:150 g unt nesarat; 150 g miez ras de nuca de cocos; 150 g zahar praf; 1 lingura zahar vanilat.
Pentru sirop:10 linguri de zahar,1 cana de apa,1 esenta de vanilie

Preparare: Frecati untul cu zaharul pana cand obtineti o compozitie spumosa , mai albicioasa. Adaugati pe rand ouale. Amestecati pentru omogenizare dupa fiecare ou adaugat. Adaugati faina in care ati amestecat praful de copt si putina sare. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Nivelati compozitia si coaceti-o la foc potrivit pana cand se rumeneste uniform si la proba cu scobitoarea, aceasta ramane curata. Scoateti tava din cuptor si cand blatul este inca cald, insiropati-l, dupa ce l-ati intepat din loc in loc, cu siropul obtinut din fierberea celor 10 ling

Ultimele produse cu reduceri