PULPE DE PUI CU GALUSTE,IN SOS DE ROSII

Incrediente: 6-7 buc pulpe de pui , 250 g faina; 2 oua; 2 linguri paste tomate; suc de rosii; 4 cepe mari; 80 ml ulei; 1 legatura de patrunjel; sare; piper.

Preparare: Se spala bine pulpele, se scurg de apa, se presara cu sare si piper dupa gust si se aseaza intr-o tava. Se curata ceapa si se caleste in ulei dupa care se adauga pasta de tomate si sucul de rosii. Apoi puneti sosul obtinut peste pulpele de pui si puneti tava in cuptorul incins, la foc potrivit pana cand acestea se rumenesc bine pe deasupra. Amestecati intr-un castron faina si ouale, cu putina sare si 3-4 linguri de apa. Omogenizati bine apoi luati din compozitie cu o lingura si puneti galustele la fiert in apa clocotita. Dupa 20 de minute scoateti galustele din apa si puneti-le in tava cu pulpele coapte.


Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri