PUI FRIPT CU VARZA DE BRUXELLES SI SOS

Incrediente: Pui 1,5 kg, unt 100 g, varza de Bruxelles 1.5 kg, cascaval 150 g, faina 50 g, lapte 350 ml smantana 200 g, bulion de tomate 25 g, piper, sare
Preparare: Puiul se curata, se taie bucati, se sareaza si se prajeste in jumatate din cantitatea de unt. In untul ramas se caleste faina, se stinge cu laptele amestecat cu smantana si bulionul, se adauga carnea si se fierbe 20 min. Varza de Bruxelles se firbe timp de 20 min. in apa cu sare, se scurge bine, se asaza intr-un vas de cuptor uns cu unt, se presara peste ea cascavalul, se toarna pe deasupra unt topit si se da vasul la cuptor pentru gratinare. La servit, la fiecare portie, se pune cate o bucata de carne si o cantitate de varza de Bruxelles, peste care se toarna 2-3 linguri de sos.

Timp de preparare:
Portii mancare:

Ultimele produse cu reduceri